Αντί προλόγου..

Δυό φίλοι αποφασίζουν να γράψουν ένα σενάριο, βασισμένο στις ζωές τους, στις ζωές των φίλων τους, με όλα τα γεγονότα άλλες φορές μεγαλοποιημένα, άλλες φορές ωραιοποιημένα.. Πενήντα+ χρόνια ζωής είναι αρκετά για να γράψεις πολλά σενάρια.. Βέβαια για να εχουμε τα οπίσθια μας φυλαγμένα, δηλώνουμε ευθαρσώς:

«Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

και ότι πιθανώς να υπάρχουν κουνέλια που αναπαράγονται με αυγά.. ?

και βέβαια όπως λέμε στη Μ. Βρεττανία:

© Route 88 – TheBook, 2017. Unauthorised use and/or duplication of this material without express and written permission from this site’s authors and/or owners is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to us with appropriate and specific direction to the original content.

S01E01a – Τα ευπώλητα

Ο Θόδωρος καθόταν στον έναν καναπέ με τα πόδια στο τραπεζάκι και διάβαζε ένα βιβλίο του Χωμενίδη. Από πάνω του, η φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ, στο αδαμάντινο Ιωβηλαίο, στα ανάκτορα του Μπάκινχαμ. Ο Ψηλός καθόταν στον άλλο καναπέ, σταυροπόδι, με τα δυο του πόδια να ακουμπάνε ταυτόχρονα στο πάτωμα και κάτι έγραφε στο κινητό του. …

Διάβασε περισσότερα