14 Μαρτίου – Παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και πίπας

Η ιστορία είναι λίγο-πολύ γνωστή.. Κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου έχουμε την δυνατότητα να δείξουμε την συμπάθεια μας στο έτερο μας ήμισυ προσφέροντας δώρα, λουλούδια, ρομαντικά δείπνα, θεατρικές παραστάσεις και διάφορα άλλα που οι γυναίκες θεωρούν ρομαντικά.
Κάθε χρόνο του Αγίου Βαλεντίνου, βασανίζουμε το μυαλό μας για να βρούμε το μοναδικό δώρο που θα δείξει στην γυναίκα ή στην κοπέλλα μας, το πόσο νοιαζόμαστε για αυτήν, περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλο.

Τώρα κυρίες μου, θα σας πω ένα μικρό μυστικό.. Οι ανδρες δεν το διασκεδάζουν και πολύ.. Σαφώς οταν βλέπουν το χαμόγελο στο πρόσωπο σας, χαίρονται πολύ, αλλά αυτό το χαμόγελο είναι αποτέλεσμα χρόνιας σκέψης, αίματος και ιδρώτα..

Και ένα άλλο μυστικό.. Οι άνδρες αισθάνονται πως είναι “έξω” από αυτή τη γιορτή. Και αυτό ειναι μιά αλήθεια. Δεν υπάρχει κάποια ξεχωριστή γιορτή για να δείξετε και εσείς την αφοσίωση σας και την ευγνωμοσύνη σας. Και οι άνδρες παρά είναι περήφανοι για να το παραδεχτούν αυτό.

Αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτή η νέα γιορτή.

η 14η Μαρτίου είναι πλέον επίσημα η παγκόσμια μέρα “μπριζόλας και πίπας”. Απλή, αποτελεσματική και αυτοεξηγούμενη, αυτή η γιορτή δημιουργήθηκε εις τρόπον ώστε και εσείς κυρίες μου να μπορέσετε να δείξετε το πόσο νοιάζεστε για εμάς.

Ούτε κάρτες, ούτε λουλούδια, ούτε ειδικές νύχτες.. το όνομα της γιορτής τα λέει όλα, μια καλοψημένη μπριζόλα και μιά πίπα. Τόσο απλά..

Η γιορτή δεν έχει πολλά χρόνια που καθιερώθηκε, για αυτό και θέλει τη βοήθεια σας. Σαν καινούρια ιδέα, θέλει λίγο σπρώξιμο για να αρχίσει να κυλάει.. Γιαυτό λοιπόν διαδώστε την, φέρνοντας αγάπη και ειρήνη σε όλον τον κόσμο..

χρήσιμα λίνκς:
Το σχετικό γκρούπ στο facebook
Cheap Books – Advanced Techniques for expert & non-expert fans
Δώστε του γεύση με το Σέμενεξ !!
Nina Hartley’s Guide to Better Fellatio DVD

4 Comments

  1. trihmitonio

    i mprizola na einai mosxarisia i xoirini ???? 😉 😉

    Reply
  2. Nasos

    Θα μπορούσε να λέγεται και “ημέρα κρέατος” ασούμε;

    Reply
  3. Ye-Olde (Post author)

    Τ-bone, ήτοι μοσχαρίσια..

    θα μπορούσε να λέγεται “πουναι το κρέας, οέο ?”

    Reply
  4. mania

    χαχαχα…..by the way το κοπελα με ενα λ !!!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *