Κάτι δικά μου..

Έχω νοιώσει έτσι. Και μάλιστα πάνω απο μιά φορά.

Νιωθω σαν μελλοθανατος, που απλως εχει παρει αναβολη Έχω νοιώσει έτσι. Και μάλιστα πάνω απο μιά φορά. Μεταλλική γεύση στο στόμα, χωρις διάθεση για τίποτε, το πρωί που όλα θα τελειώσουν. Οι σκέψεις τρέχουν με χίλια, σχεδον δεν προφταίνεις να… (READ MORE)

Στις άκρες απ’ τα μάτια σου..

Αχ, στις άκρες απ’ τα μάτια σου τον έρωτα εστείλανε και μου ‘στησε καρτέρι και μου ‘στησε καρτέρι. Ήταν 1987 ή 88, είχαμε τον πειρατικό σταθμό “Μουσικό Δίαυλο” και η Ντόρα Ρίζου της Λύρας (θυμάστε, δισκοπωλείο, Τσιμισκή, αριστερά, πριν την… (READ MORE)

Οι δυνατοί επιλέγουν την μοναξιά τους, γιατί δεν έμαθαν να κάνουν εκπτώσεις στα συναισθήματά τους.

Διάβασα πρόσφατα ένα κείμενο του 2017, που με εξέφρασε τόσο πολύ, που αποφάσισα να το αναδημοσιεύσω. Ανήκει στην κ. Μπέττυ Κούτσιου και στο τέλος του κειμένου, θα βρείτε το λίνκ για την πρωτότυπη δημοσίευση.. Οι δυνατοί επιλέγουν την μοναξιά τους,… (READ MORE)

Γιατί οι γονείς πληγώνουν τόσο βαθειά;

Διάβασα πρόσφατα ένα κείμενο του 2014, που με εξέφρασε τόσο πολύ, που αποφάσισα να το αναδημοσιεύσω. Ανήκει στην κ. Ιφιγένεια Πανέτσου και στο τέλος του κειμένου, θα βρείτε το λίνκ για την πρωτότυπη δημοσίευση.. Γιατί οι γονείς πληγώνουν τόσο βαθειά;… (READ MORE)